1 Ιαν 2011

Στα τσακιδια και να μην τολμησεις να μας γραψεις ποτε!

Επιτελους! Η πιο αδιαφορη, ζορικη, ΞΕΝΕΡΩΤΗ χρονια εφυγε!!!
Καλη χρονια σε ολους! Ολα τα καλα του κοσμου να τα παθετε και ο νεος ετος να ειναι γεματος χαμογελα!
Αισιοδοξια γιατι χανομαστεεεε!!!

Αλλη μια χρονια με βρηκε στην αγαπημενη Θεσσαλονικη με συγγενεις και φιλους - και πολλα πυροτεχνηματα - και αριστη διαθεση!!!! Η τελευταια μερα του παλιο-χρονου με βρηκε με πολυ καλη παρεα καπου στο κεντρο της πολης με πολλα ωραια κρεατα, κρασια, τσιπουρα, μπυρες - γενικα παααρα πολυ αλκοολ -, καφεδακι στη συνεχεια ενω κρασακι, ωραιο φαι και ανυπομονησια για το 2011 ηταν η... κεντρικη ιδεα της τελευταιας νυχτας του 2010. Βεβαια οι πρωτες πρωινες ωρες της πρωτης μερας της νεας χρονιας με βρηκαν παρεα με τον αδελφο μου και φιλους του να τσακωνονται για το FIFA 11 κι εμενα να αποσυμπιεζω (unzip το λενε; και να μη το λενε καταλαβατε τι εννοω!) - ουτε ξερω ποσα - αρχεια στον υπολογιστη ( οχι για μενα φυσικα), αλλα δε μπορω να πω οτι με χαλασε κιολας, η παρεα και η διαθεση ειναι που μετρανε!

Κανοντας τον απολογισμο μου, η χρονια που ξεκουμπιστηκε ηταν μια πραγματικα αθλια χρονια για παρα πολλους λογους. Αγωνιες, ανησυχια, προβληματα, οικονομικης φυσεως και υγειας, με κηνυγουσαν καθημερινα - οπως ξερω και πολλους απο εσας το ιδιο - και δεν με αφηναν να χαρω αυτες τις μικρες ομορφες στιγμες της καθημερινοτητας.
Ουτε καν το "Happy birthday song" που μου ειχε τραγουδησει ο βαφτισιμιος μου στα γενεθλια μου τον Μαρτιο...
Γενικα δεν μπορω να πω οτι ειμαι "οπαδος" του "New Year's Resolution", οποτε ουτε φετος θα κανω τη διαφορα. Καλα να παει και καλα να μας βγει, γιατι εχω κουραστει να λεω "καθε περυσι και καλυτερα".



ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

2 σχόλια:

ypnos είπε...

Ας ερθουν με το 2011 τα καλα που καθυστερησαν το προηγουμενο ετος.
Υγεια και λογους για χαμογελα ;)

New Year's Resolution is for quitters!

-d

ΥΓ unzip, unrar, αποσυμπιεζω, "ξεζιπαρω" κτλ κτλ Μια χαρα χακερ!

melina είπε...

Να ερθουν γιατι πολυ αργησαν...! ;)

Λογους για χαμογελα εχουμε, αλλα πολλες φορες τους προσπερναμε...

we 're not quitters then! :)

ΥΓ ειχα καλο δασκαλο. ;)