2 Ιουν 2010

Ένα μεσημέρι στο Μικρολίμανο...!

Εχετε σκεφτει πως θα ηταν η αντρικη εκδοση του Sex and the City;
Αν οχι, καλυτερα!!!
Ημουν για καφε σε μια πολυ ωραια καφετερια στο Μικρολιμανο με τη φιλη Μ.
Φανταστειτε μονο οτι την επιλεξαμε επειδη δεν ειχε πολυ κοσμο κι εμεις θελαμε την ηρεμια μας! Δεν την ειχαμε για πολυ ομως... 
Εκει που καθομαστε ωραια ωραια και απολαμβαναμε τον καφε μας, σκαει ενα διδυμο γιαπηδων! (ξερετε, αυτοι οι δηθεν τρεντυ γκομενοι με τα κουστουμια και το bluetooth μονιμως στο αυτι για να δειχνουν busy). Αυτοι ειναι και πολυασχολοι -υποτιθεται- οποτε κουβαλανε μαζι τους, αν οχι ολοκληρο χαρτοφυλακα, τουλαχιστον εναν η δυο φακελους- αγνωστο το αν και τι περιεχουν. 
Καθονται λοιπον στο διπλανο τραπεζι... Ο ενας εντωμεταξυ- ομορφουλης δε λεω- να μην σταματαει να μιλαει... 
Λυπηθηκα τον φιλο του που αναγκαζοταν να ακουει την αντιπαθητικη φωνη του, για μενα τουλαχιστον ηταν, (φωνη Μιλτου Μακριδη φανταστειτε).
Παραγγελνουν τα παληκαρια και μετα απο λιγο ερχεται αλλος ενας , αυτη τη φορα οχι κουστουματος ομως (ροζ πολο φορουσε και σαγιοναριτσα αν ειδα καλα).
Η παρελαση συνεχιστηκε. Ηρθαν συνολικα αλλοι τεσσερις, καθησαν, απλωθηκαν για την ακριβεια, με αποτελεσμα εμεις να μην μπορουμε ουτε να κουνησουμε τα χερια μας!
Αρχιζουν λοιπον την κουβεντα... Τι λετε να συζητουσαν; 
Αμαξια; Χα! Γυναικες; Χα εις διπλουν! Ποδοσφαιρο; Ουτε κατα διανοια. Συζητουσαν για δουλεια!!!

Δηλαδη ελεος! Βγηκες για καφε στις 3 το μεσημερι και συζητας για δουλεια; 

Να μην σας τα  πολυλογω λοιπον, σημερα εμαθα ποσο κοστιζει το ενοικιο σε ολες τις καφετεριες και τα κλαμπ της παραλιακης, των νοτιων προαστιων γενικα, αλλα και του Πειραια! 
Εμαθα ακομη πως οι επιχειρηματιες ειναι πολυ ξενερωτοι και θαβουν απιστευτα τις γυναικες συναδελφους τους.. Ανταγωνισμος; Επαρση; Ειρωνια; Γελειοτητα!!!
Το αποκορυφωμα ηταν, οταν ο τυπος για τον οποιο σας μιλησα πιο πανω, που δεν εβαζε γλωσσα μεσα του, αρχισε να κραζει τους παντες και να δινει συμβουλες ως αλλος Ασκητης των επιχειρησεων - τρομαρα του- και ξαφνικα σηκωνεται και λεει : "Ρε κατσε να παω να κατουρησω"
Ελεος ρε φιλε! Σεβασμος δεν ξερεις τι σημαινει;;; Σε ακουσε ολο το μαγαζι, μη σου πω και τα διπλανα!
(ο ιδιος, σε καθε ευκαιρια φροντιζε να επιδεικνυει το iPhone του και τα τρεντικα γυαλακια του!)

Α! Επισης μαθαμε και για μια κοπελα η οποια τα παρατησε ολα για να μεινει με τον αλβανο συντροφο της, επιασε δουλεια ως τηλεφωνητρια και μαλωσε με την οικογενεια της...
(αυτα απο αλλη παρεα αγοριων που εκατσε στο πισω τραπεζι απο εμας)

Το καλο της υποθεσης ηταν πως πηγαινοντας στη σταση, το τραμ ειχε μολις ξεκινησει και γυρισε πισω για να μπω κι εγω. (κατι παιζει με τους οδηγους δεν εξηγειται αλλιως)




12 σχόλια:

ypnos είπε...

Εαν δεν μας αντεχουμε εδω, φαντασου μονο τι σκεφτονται οι ξενοι οταν πηγαινουμε στο εξωτερικο και μιλαμε στον γνωριμο ελληνικο τονο με την γνωριμη ελληνικη ενταση.. ;)

-d

ΥΓ χαιρετισμους στην Μ.
ΥΓ1 ο Γ. τους εχει ανετα οσον αφορα την ενταση της φωνης
ΥΓ2 ο Πασας οσον αφορα το περιεχομενο της συζητησης
ΥΓ3 Μικροι, πολυ μικροi!

melina είπε...

Ypne,
δεν ειναι ολοι ετσι... στο εξωτερικο δηλαδη!

ΥΓ done
ΥΓ1 δε ξερεις ποσο πολυ θα ηθελα να ειναι μαζι μου σημερα!
ΥΓ2 ο Πασας θα εκνευριζοταν, θα τους εβριζε και θα επαιρνε την τελεια εκδικηση! οποτε κι εκεινον θα τον ηθελα μαζι μου σημερα.
ΥΓ3 για τι πραγμα μιλαμε;;; τι εννοεις;!

Παντως δεν χρειαζονταν οι παραπανω δυο κι εσυ να ησουν μια χαρα τους βολευαμε! ;)

ypnos είπε...

Εγω ειμαι ηρεμος και πραος και ποτε δεν μιλαω δυνατα :p

Παντως, ωραιο το Μικρολιμανο.. ελπιζω να μην εχει αποκτησει ξανα την μποχα της δεκαετιας του '90.

Ανώνυμος είπε...

telika oi andres agaph mou einai POLU MEGALUTERES KOUTSOMPOLES apo tis gynaikes..ts ts ts ts ts ts!!!!kai meta lene gia emas.entaksei emeis thavoume alla to raboume kapoia stigmh aftoi ama arxisoun...san kakes aderfes kanoun.evaki

melina είπε...

Ypne,
μα φυσικα, εσυ να μιλησεις δυνατα;;; που ακουστηκε;! :P
Το προσεχουν πολυ το Μικρολιμανο, τωρα που εχει γινει... "in"

melina είπε...

Ευακι,
εννοειται οτι ειναι πολυ μεγαλυτερες κουτσομπολες... δε μπορεις να φανταστεις για τι θαψιμο μιλαμε... καποια στιγμη ηθελα να παρεμβω και να τον βρισω τον τυπο με τη φωνη Μιλτου Μακριδη, αλλα σκεφτηκα: δε βαριεσαι αντρες, πεταμενα λεφτα!

*little LoU* είπε...

metrosexual λοβοτομημενα αγορακια...δε σχολιαζω..η ενεργεια και το σαλιο μου φροντιζω να αναλωνονται σε ατομα με IQ πανω απο τα polo γιακαδακια και τα prada γυαλακια..ουτε για φτισημο Μελινακι μου..ασε που κατα βασει αυτοι ειναι αγαμητοι ανοργασμικοι....ή στη καλυτερη κλαινε οταν εχουν οργασμο και μετα πανε στης μαμας τους για παστιτσιο και φακες...ασε μας....που ο ανδρισμος τους μετριεται στην ιπποδυναμη του αμαξιου(του μπαμπα τους) και η "γαματοσυνη" στο καινουριο τους gadgetακι(που απαραιτητως εχει προσβαση στο νετ και προφανως στο fb 24 ωρες το 24αρωο!)...φτουυυυυ!!!!μακριαααααααααα!!!!!!!!!!!!!

melina είπε...

*little LoU*,
δεν εχω παρα να συμφωνησω μαζι σου. ειδικα οσον αφορα το θεμα "μαμα". το θεμα ειναι ακριβως αυτο ομως. τετοιοι γκομενοι αρεσουν; μηπως φταιμε κι εμεις λιγο που τους εχουμε δωσει θαρρος να φερονται και να λειτουργουν ετσι; γιατι δε μπορει να υπαρχει αλλος λογος. δεν γινεται να συμβαινει κατι διαφορετικο. φταιμε κι εμεις κατα τη γνωμη μου. και κατι που ξεχασες... ειναι πολυ ... γ***ω και δερνω φαση τετοιοι τυποι. η μαλλον θα ηθελαν να ειναι! ειναι νομιζω αυτο ακριβως που περιγραφω, μια πολυ κακη εκδοση των αντρων των ημερων μας και κυριως των αντρων που ειναι και σε μια ηλικια που μπορουν να διευθυνουν επιχειρησεις, να ανοιξουν μαγαζια, να παντρευτουν , να κανουν οικογενεια... σκεφτεσαι τα παιδια τους; τα λυπαμαι... θα μαθουν απο μικρα μεσα στη χλιδα, μεσα στον κυνισμο-δεν ειναι παντα κακο αυτο βεβαια- μεσα στην ειρωνια και την τζαμπα μαγκια.. χριστε μου! που ζουμε τελικα;;;! Γυναικες ενωθειτε!!!! Επανασταση! χαχα!

sapfo είπε...

melinaki mou egw 8a sta8w sto tragoudi pou synodeuei thn anarthsh sou!!!mpamph re melina???mpamph???dhladh o manos paei mas teleiwse???ayth htan h agaph s gia ton mano????hehehehe

melina είπε...

sapfo,
Ο Μανος ειναι αιωνια αγαπημενος, λατρεμενος θα ελεγα. Ο Μπαμπης ειναι η δευτερη αδυναμια μου..
Και το τραγουδακι τα λεει ολα! Σου υποσχομαι οτι στην επομενη αναρτηση θα βαλω μανο και με αφιερωση!

χαχα!

*little LoU* είπε...

Τι να σου πς ρε Μελινακι....εγω παντως μπροστα σε τετοιους ανδρες κοβω ροδα μυρωμενα!και σε περιπτωση που το...φαινομενο γινει επιδημια το'χω αποφασισει...θα γινω λεσβια!ε μα πιαααα...

melina είπε...

little lou,
εγω παλι κανω στροφη και τρεχω!
αχ πολυ φοβαμαι πως καποια στιγμη ετσι θα γινουν... και οι γυναικες πιο σνομπ και οι αντρες πιο... δε ξερω τι λεξη να χρησιμοποιησω!(τραγικο)