8 Νοε 2009

Κυριακη,8 Νοεμβριου 2009

σημερα ξυπνησα με σκοπο να κανω γενικη το δωματιο... ναι καλα... κατι η μανα μου που ηθελε να της φτιαξω τη συνδεση του ιντερνετ, κατι η λαιφο που παλι χαζευα τις ματαρες της χαρουλας και διαβαζα το ποιημα της Δημουλα, κατι ο καιρος που ειναι καιρος για δυο... ε δε θελει και πολυ η καθαριοτητα να αναβληθει μεχρι το απογευμα... ειναι κυριακη σημερα... το βραδυ εκπομπη... οι scarygreeks στις επαλξεις με ενα αφιερωμα στους πυξ λαξ... εχω μια σχετικη αγωνια η αληθεια ειναι για το πως θα βγει η εκπομπη... εδω ειμαστε και οταν το ρολοι δειξει μεσανυχτα θα ακουσουμε!
ξυπνησα υπο τον ηχο φιλαρμονικης... νομιζα οτι ειναι 28η η κατι τετοιο... αυτα ειναι τα... χμ... "καλα" του να μενεις διπλα σε παλιο νεκροταφειο του 2ου Π.Π... το ξεπερασα κι αυτο!
αφου εφτιαξα τη συνδεση της μαμας και επαιξα λιγο με το σκυλο-ο οποιος δε λεει να ψηλωσει και ολοι απορουμε αν πηραμε σκυλο η λαγωνικο(θα μου πεις και το λαγωνικο τι ειναι, αλλα οταν εχεις συνηθισει γερμανικο ποιμενικο αυτο σου φαινεται... κατσαριδα!)- γυρισα σπιτι και εκατσα να πιω τον καφε μου... ωραια μερα σκεφτομαι γαι βολτα στην παραλια...
αυτη η γλυκια δροσουλα σε συνδυασμο με τον χαμογελαστο ηλιο μου δημιουργει μια απιστευτη ορεξη για δημιουργια... για σκεψεις... ονειρα...
ακουω αννα... σκεφτομαι ποτε θα παω στο αθηνων αρενα... ελπιζω συντομα... δε ξερω γιατι αλλα αυτη η γυναικα με συναρπαζει... μουσικα φυσικα... εχει μια γοητεια... ειναι 52 χρονων κι ομως... ειναι σαν 30αρα καλοφτιαγμενη... γουσταρω!!! κι αν εχει κανει πλαστικες δηλαδη?? αιντε να σκασουν οι οχτροι μας!!!
πλακα πλακα τωρα τι τρελα ειναι αυτη που μας πιανει ολους με τους "celebrities"? ποιος χωρισε με ποιον, ποιος εφαγε που, τι ειπαν οι ταδε, συναντηθηκαν και δε μιλησαν ο καραφωτης με την παπουτσακη και ο καρβελας με την βισση δε θελουν να βλεπουν ο ενας τον αλλον κλπ κλπ... καθε εβδομαδα τα περιπτερα κατακλυζονται απο περιοδικα γεματα αχρηστες πληροφοριες για ανθρωπους που επειδη αποφασισαν να γινουν τραγουδιστες, ηθοποιοι η οτι αλλο "stylish" επαγγελμα πρεπει σονει και ντε να μας απασχολει η καθημερινοτητα τους! και τι με νοιαζει εμενα τωρα αν η σασα μπαστα βαραει τους συντροφους της??? αυτην την εχει βαρεσει κανεις για ολες αυτες τις μαλακειες που βγαινει και λεει? αυτο μαλιστα! αυτο θα ηταν ειδηση!


α!εχω να κανω και αφιερωμα στον αβραμοπουλο(!) για τη σχολη... να μην ξεχνιομαστε... αντε να βρουμε πληροφοριες, αντε να τα γραψουμε , αντα να τα στειλουμε και στον περιεργο καθηγητη μας... πφ.... πολλες απαιτησεις η σχολη φετος... αλλα δεν παραπονιεμαι. ειναι ωραια. ειναι πολυ ωραια... μετα απο τρια χρονια στο τμημα νιωθω επιτελους πως μαθαινω χρησιμα πραγματα.. εμ βεβαια οταν ξεκινας τη θητεια σου με καθηγητη το βελτσο ο οποιος σκαει μυτη στην αιθουσα και χαιρεται τους αμερικανους μεσα απο ανυπαρκτες καμερες πως να μην αναρωτηθεις τι δουλεια εχεις εσυ σε αυτο το τμημα...
τελος παντων... ας σουλουπωθω να ξεκινησω την εργασια-ναι ναι αυτην για τον αβραμοπουλο-γιατι η τριτη δεν ειναι μακρια...

λεω να σας αφησω με λιγη αννα...

αφιερωμενο!


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπηκα, διάβασα, χαμογέλασα. και διαπίστωσα ότι τελικά είναι πολύ όμορφο να μαθαίνεις ότι σκέψεις που κάνεις και συ ο ίδιος καθημερινά, σχεδόν ασυναίσθητα, είναι οι ίδιες σκέψεις που κάνει και κάποιος άλλος.. μόνο που αυτός ο άλλος μπαίνει στον κόπο να τις καταγράψει και να τις δημοσιοποιήσει. και το κάνει με έναν μοναδικό τρόπο που κάνει τον αναγνώστη να βλέπει τον εαυτό του μέσα σε κάθε φράση, σχεδον, αυτού του ιστολογίου. Και τα συναισθήματα διογκώνονται αν αναλογιστείτε οτι οι κοινές εμπειρίες που συνδέουν την συντάκτη αυτού blog με εμένα θα αποτελούν πάντοτε σημείο αναφοράς δυο πολύ σημαντικών ετών στη ζωή του καθενός μας.
φιλικά και με πολύ νοσταλγική διάθεση, Αντώνης Ρηγόπουλος :)

melina είπε...

αντωνη μου χαιρομαι πολυ που μεσα απο μενα βλεπεις τον εαυτο σου... αλλωστε αυτο προσπαθω να κανω... να δωσω μια αλλη οπτικη σε καθημερινους κοινους προβληματισμους!
φιλια!

YpNoS είπε...

Στα γρηγορα καθως εχει αργησει λιγο με το μιξαζ για την εκπομπη..

1) Συμμαχικο νεκροταφειο αθανατο μεν, απιστευτη θεα δε!
2) Ρουντυ ο κοντος και ο πονηρος!
3) Η εκπομπη ΘΑ ΣΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ
4) Οι "celebrities" στην Ελλαδα ειναι αναγκαιοι γιατι τρωνε και αυτοι και μια ολοκληρη "αγορα" που εχει στηθει επανω τους. Τις δικες μου ιδεες τις γνωριζεις :p
5) Να πας στο Αθηνων και να περασεις υπεροχα.
6) Αβραμοπουλος, απο αυριο θα εχω το μυαλο να σε βοηθησω οσο μπορω κι αν το εχεις αναγκη καθως στην ερευνα και το γραψιμο δεν σε φοβαμαι. Αρκει να το παρεις θερμα.
7) Το πανεπιστημιο ειναι ενα περιεργο θεμα. Υπαρχουν μαθηματα που λατρευεις, μαθηματα που βαριεσαι.. Απολαυσε αυτη την περιοδο της ζωης σου γιατι δεν θα τη ξανανιωσεις ποτε. Μονο, μην κανεις τα λαθη μου οσο κι αν σε εκνευριζει να το λεω. Μονο απο αγαπη σε πρηζω.
8) Εβαλε επιτελους Forthnet η mother? αλληλουϊα..
9) Φευγω να ετοιμασω τα κειμενα.
10) ΘΑ ΣΕ ΤΡΕΛΛΛΑΝΕΙ ΛΛΛΕΜΕ!



ΥΓ σε φιλωωωωωωωωωω
ΥΓ1 "Scary Greeks" :p
ΥΓ2 μη βριζεις σε βλεπω ;)
ΥΓ3 σε ξαναφιλω.