14 Νοε 2009

Σαββατο, 14 Νοεμβριου 2009

Απο χθες το πρωι εχω ξυπνησει με εναν απιστευτο πονοκεφαλο... Παρ'ολ'αυτα τιποτα δεν με εμποδισε απο το να παω σινεμα... Ναι ναι πηγα κι εγω να δω το 2012... Λοιπον... Αρχικα σαν βαθμολογια θα ερθω να συμφωνησω με το www.cine.gr που του βαζει 4.4 αν και το θεωρω κι αυτο υπεραρκετο... Ειλικρινα δεν μπορω να τους καταλαβω τους αμερικανους. Ενα τρειλερ το οποιο σε εξιταρει, σε ενθουσιαζει και σε προτρεπει να δεις αμεσα την ταινια. Μια ταινια απο μετρια εως κακη, μην πω κακιστη. Την φραση "Εδω ο κοσμος καιγεται και το ... χτενιζεται" την ξερετε; Ε κατι τετοιο ελεγα κι εγω εχθες βλεποντας την ταινια...
Οκ εχει υπεροχα εφε, φανταστικη φωτογραφια αλλα απο σεναριο; Πλοκη; Τι στορυ ειναι αυτο δηλαδη; Ειναι δυνατον να μας δειχνουν το τελος του κοσμου και απο διπλα και πως ο ενας τα ξαναεφτιαξε με την γυναικα του και ο αλλος με την κορη του πλανηταρχη; Αυτοι οι αμερικανοι... Αυτοι οι Αμερικανοι! Ο,τι μα ο,τι ταινια και να φτιαξουν θα πεταξουν κι εναν ερωτα, ετσι για να μην χαλασει η συνταγη...
Τελος παντων, εαν γουσταρετε εφε και σας αρεσουν τετοιου ειδους ταινιες να πατε να την δειτε. Εγω, για να ειμαι ειλικρινης, ψαρωσα λιγακι. Κι αν οντως το 2012 ερθει το τελος του κοσμου; Κι αν οτι δειχνει η ταινια ειναι αληθεια; Ωχ παναγια μου... Τζαμπα σπουδαζω εγω δηλαδη; Τι να το κανω το πτυχιο αν σε 3 χρονια γινω τροφη για τα ψαρακια; Πειτε μου;!
Αφου τους εκραξα τους αμερικανους να σας πω λιγα λογια γενικοτερα για το στορυ της ταινιας. Ενας συγγραφεας πηγαινει με τα παιδια του εκδρομη. Οσο ειναι εκει ομως συμβαινουν πολλα... Συνεχεις σεισμοι και το εδαφος να σπαει κυριολεκτικα στα δυο. Η οικογενεια γυριζει πισω... και η ταινια ξεκιναει... Καλη σας προβολη! Α! μην παρετε ποπκορν... Δεν αξιζει... Η ταινια θα σας κρατησει απορροφημενους στο μεγαλυτερο μερος της!

Και επανερχομαι σε ενα θεμα που ειχα θιξει και τις προαλλες... Χριστουγεννα απο το Νοεμβρη. Πηγα προχθες στο φουρνο να παρω ψωμι. Και τι λετε οτι ειδα; Κουραμπιεδες, μελομακαρονα και διπλες! Οχι ρε παιδια λεω...Οχι!Ειναι δυνατον; Θα αρχισουμε απο τωρα ολα τα χριστουγενινατικα "ηθη κι εθιμα"; Αν ειναι, να στολισουμε και δεντρο, να παρουμε και δωρα και μεθαυριο 25 Νοεμβρη να πουμε και χρονια πολλα! Ξυπνηστε ρεεε!!! Αν κατι δεν ερθει στην ωρα του πως θα το ζησουμε;;; Αν δεν υπαρχει αυτη η γλυκια προσμονη, να περιμενεις να ερθει Δεκεμβρης... Καπου εκει μετα τις 15 να κατεβασεις το δεντρο απο το παταρι, να το στολισεις, να το γεμισεις φωτακια κι οτι αλλο γουσταρεις και να καθεσαι να το χαζευεις με τις ωρες.. Να γυρνας σπιτι και να δοκιμαζεις τα μελομακαρονα και τους κουραμπιεδες της μαμας για να της πεις αν τα πετυχε... Να βολταρεις στην Ερμου, χαζευοντας τις βιτρινες και να σκεφτεσαι τι δωρο ταιριαζει και σε ποιον... Αλλα οχι απο τωρα! ΟΧΙ!!! Εγω αρνουμαι να δεχτω βιτρινες στολισμενες απο τωρα, φουρνους που να φτιαχνουν γλυκα που τρωμε κυριως Χριστουγεννα και μαγαζια που εχουν ξεκινησει τις εορταστικες προσφορες. Αν δεν παει 15 Δεκεμβρη για μενα τα χριστουγεννα δεν υπαρχουν!

2 σχόλια:

YpNoS είπε...

"Τι δωρο 8α μου παρεις?"

Hate to say I told you so για την ταινια.. αν και η αληθεια ειναι οτι στο σινεμα πλεον μονο ταινιες με εφε αξιζει να δεις. 9,5 ευρω ομως για κατι που δεν σου αρεσε κιολας.. ε ναι. Βεβαιως, αν θες να το γυρισεις σε παρουσιαση ξερεις οτι οι SG αναμενουν :p Γουσταρω το κραξιμο ουτως η αλλιως..

Τα χριστουγεννιατικα παντα μου φερνουν αναμεικτες τασεις αυτοκτονιας και ευδιαθεσιας.. Βεβαια ειναι γνωστο οτι εχω και πολλα ψυχολογικα :p οποτε δεν εχει καμμια εκπληξη αυτη η προταση.
Στην Αμερικη, τα χριστουγεννιατικα τα ετοιμαζουν πριν ακομα το ThanksGiving και η αληθεια ειναι οτι, οπως και να το κανεις - ο,τι και να νομιζεις, ο στολισμος σε μια πολη ειναι παντα ομορφος.
Εκτος κι αν αυτη η πολη ειναι η Θεσσαλονικη με το κακο γουστο του Δημαρχου της..

ΣΚ καθαριοτητας απο δω μερια. Μεχρι αυριο αναμενω και την λιστα σου.

Φιλια φιλια,

eva είπε...

re xazh an erthei h syntelia tou kosmou de tha ypaxoun psarakia na se fane!!!!!xoxoxoxoxoxo
:-p